Kërkimi
BMW Data e publikimit online:  11/01/2017


 kliko për të zmadhuar
BMW 3000 CV, naftë, viti 2005, 240000 km. 530d, me dokumenta te paguara deri vitin tjeter , 6.700 Euro

çmimi: 6.700 Euro

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
E-mail:  marlin3m@gmail.com
Celular:  0698714927

Njoftim i vendosur më:  11/01/2017
Rubrika:  Automjete-Gjithçka për makinat-BMW


« Kthehu pas Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".