Kërkimi
BMW 320 Data e publikimit online:  12/01/2017


 kliko për të zmadhuar
BMW 320, kambio automatike, 1900 CV, naftë, ngjyre Blu e erret, i përdorur, viti 2005, 168000 km. Airbag, kasetofon/mp3, kondicioner, taksat dhe siguracioni jane te vlefshme per nje vit, shitet 2.900 Euro I diskutueshëm.

çmimi: 2.900 Euro - I diskutueshëm

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0693121557

Njoftim i vendosur më:  11/01/2017
Rubrika:  Automjete-Gjithçka për makinat-BMW


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".