Kërkimi
BENZ MERCEDES 300 Data e publikimit online:  11/01/2017


 
BENZ MERCEDES 300 1989, naftë, automatike, portobagazh, me kondicioner, ngjyre blu, dokumente te paguara deri ne Gusht, 150000 Lek

çmimi: 150.000 Lek

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0672039401

Njoftim i vendosur më:  11/01/2017
Rubrika:  Automjete-Gjithçka për makinat-Benz


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".