Kërkimi
Benz E Class 220 Data e publikimit online:  12/01/2017


 
Benz E Class 220, portobagazh, viti 2001, e sapo ardhur nga gjermania, dokumenta te rregullta.3990 Euro.


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0695112162

Njoftim i vendosur më:  12/01/2017
Rubrika:  Automjete-Gjithçka për makinat-Benz


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".