Kërkimi
Opel Astra 1.6 i Data e publikimit online:  11/01/2017


 kliko për të zmadhuar
Opel Astra 1.6 i 1994, benzinë, automatike, Ngjyra gri. Ne gjendje plotesisht pune, 500 Euro i diskutueshem

çmimi: 500 - i diskutueshem

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0682024997

Njoftim i vendosur më:  11/01/2017
Rubrika:  Automjete-Gjithçka për makinat-Opel


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".