Kërkimi
Opel corsa Data e publikimit online:  12/01/2017


 kliko për të zmadhuar
Opel corsa kambio manuale, 1000 CV, benzinë, ngjyre kuqe, i përdorur, viti 1998, 23000 km. Disqe alumini, 800 Euro I padiskutueshëm.

çmimi: 800 Euro - I padiskutueshëm

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
E-mail:  nazmi02@live.com

Njoftim i vendosur më:  11/01/2017
Rubrika:  Automjete-Gjithçka për makinat-Opel


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".