Kërkimi
Rulot MercedsBenz Baittem Data e publikimit online:  11/01/2017


 kliko për të zmadhuar
Rulot MercedsBenz Baittem kambio manuale, 2500 CV, naftë, ngjyre e Bardhe me te kuqe, i përdorur, viti 1997, 80000 km. Freskues 9m + frigorifer kollon 2m. Me te gjitha pajisjet e fastfood, shitet 7.500 Euro I diskutueshëm. Unaza e Re.

çmimi: 7.500 Euro - I diskutueshëm

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
E-mail:  emiljo1001@gmail.com
Celular:  0685014247, 0698637886

Njoftim i vendosur më:  11/01/2017
Rubrika:  Automjete-Makina Tregëtare-Kamiona


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".