Kërkimi
IPHONE 5S Data e publikimit online:  06/01/2017


 
IPHONE 5S i ri, i pa perdorur, 750 Euro

çmimi: 750 Euro

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0685584444

Njoftim i vendosur më:  06/01/2017
Rubrika:  Elektronikë-Elektronikë-Celularë, tabletë dhe karta


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".