Kërkimi
Shitet LG G3 Celular Data e publikimit online:  11/01/2017


 
Shitet LG G3 Celular LG G3 32 Gb Rom, 3 Gb Ram 5 inch, camera 13,para 5, 185 Euro I diskutueshem.

çmimi: 185 Euro - I diskutueshem

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0693431765

Njoftim i vendosur më:  11/01/2017
Rubrika:  Elektronikë-Elektronikë-Celularë, tabletë dhe karta


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".