Kërkimi
Sony Xperia Z3 Compa Data e publikimit online:  11/01/2017


 kliko për të zmadhuar
Sony Xperia Z3 Compa SUPER kamera 20.7 megapixel (me e mira ne qarkullim). Smartphonei vogel dhe shume komod ne perdorim. Rezistent ndaj ujit dhe shume i mire per foto nen uje, 180 Euro I diskutueshem.

çmimi: 180 Euro - I diskutueshem

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0697057141

Njoftim i vendosur më:  11/01/2017
Rubrika:  Elektronikë-Elektronikë-Celularë, tabletë dhe karta


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".