Kërkimi
FOTOKOPJE CANNON IR7105 Data e publikimit online:  09/01/2017


 
FOTOKOPJE CANNON IR7105 bashke me aksesoret DADF, Sorter + kuti e jashtme per furnizim me leter, shpejtesia 105 kopje per minut, 1800 Euro

çmimi: 1.800 Euro

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0692079993

Njoftim i vendosur më:  09/01/2017
Rubrika:  Elektronikë-Elektronikë-Fotokopje


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".