Kërkimi
SHITET TASTIER KORG PA 80 Data e publikimit online:  10/01/2017


 
SHITET TASTIER KORG PA 80, pothuajse e re, me parametra bashkohor, gjithashtu eshte me valixhe, 500 Euro

çmimi: 500 Euro

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0682899672

Njoftim i vendosur më:  26/12/2016
Rubrika:  Elektronikë-Elektronikë-Instrumenta Muzikor


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".