Kërkimi
PIANO Data e publikimit online:  11/01/2017


 
PIANO e re, ne gjendje shume te mire, ngjyre e zeze, 2300 Euro

çmimi: 2.300 Euro

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0693055500

Njoftim i vendosur më:  11/01/2017
Rubrika:  Elektronikë-Elektronikë-Instrumenta Muzikor


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".