Kërkimi
iMac 24-inch Data e publikimit online:  10/01/2017


 
iMac 24-inch (24-inch). Procesor: 2.93 GHz Intel Core 2 Duo. Memory: 8GB 1333 MHz DDR3. ATI Radeon HD 4850 512 MB. Pa tastiere dhe pa maus. , 59.000 Lekë I diskutueshem.

çmimi: 59.000 Lekë - I diskutueshem

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0698396832

Njoftim i vendosur më:  05/01/2017
Rubrika:  Elektronikë-Elektronikë-Kompjutera


« Kthehu pas Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".