Kërkimi
Set kompjuterash Data e publikimit online:  12/01/2017


 kliko për të zmadhuar
Set kompjuterash te perdorur 1 vit te nje salle interneti. 7 monitore dell, 3 monitor hp, 10 njesi hp, printer Kaon. 10 mij leke te reja seti + printeri, 150 Lekë I padiskutueshem.

çmimi: 150 Lekë - I padiskutueshem

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0697882230

Njoftim i vendosur më:  05/01/2017
Rubrika:  Elektronikë-Elektronikë-Kompjutera


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".