Kërkimi
Laptop i5 15.6 '' Data e publikimit online:  09/01/2017


 
Laptop i5 15.6 '' ACER, i blere ne USA. 2.67 Ghz, 750 GB memorie, RAM 4 Gb. Intel i5, aspire 5742, 320 Dollarë I diskutueshem.

çmimi: 320 Dollarë - I diskutueshem

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0684038343

Njoftim i vendosur më:  08/01/2017
Rubrika:  Elektronikë-Elektronikë-Kompjutera


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".