Kërkimi
Hard Disk i brendshem 1TB Data e publikimit online:  09/01/2017


 
Hard Disk i brendshem 1TB Hard Disk i brendshem 1 TB per laptop. Blere ne USA i paperdorur. Instaluar Windows 10, 5.000 Lekë I padiskutueshem.

çmimi: 5.000 Lekë - I padiskutueshem

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0684038343

Njoftim i vendosur më:  08/01/2017
Rubrika:  Elektronikë-Elektronikë-Kompjutera


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".