Kërkimi
Lap Top Toshiba Data e publikimit online:  10/01/2017


 
Lap Top Toshiba Toshiba Satellite Pro Intel Core i3-2348M CPU 2.3GHz RAM 4 GB HDD 150GB Windows 8.1 Ekran Matt(antirefleks)15", HD, web Cam HD, wireless LAN, bluetooth, 2 Porta USB 2.0; 1 Portë USB 3.0; HDMI, VGA, 280 Euro I diskutueshem.

çmimi: 280 Euro - I diskutueshem

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
E-mail:  ederinius@gmail.com
Celular:  +355696405593

Njoftim i vendosur më:  10/01/2017
Rubrika:  Elektronikë-Elektronikë-Kompjutera


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".