Kërkimi
1 PS3 me chip 3 leva Data e publikimit online:  12/01/2017


 
1 PS3 me chip 3 leva GTA 5,pes 2013,PES 2016,blur, fifa 16,CAll of Duty etj. 1 TV Grundig 40' me garanci deri ne gusht 2017, 70.000 Lekë I diskutueshem.

çmimi: 70.000 Lekë - I diskutueshem

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0697410955

Njoftim i vendosur më:  30/12/2016
Rubrika:  Elektronikë-Elektronikë-Lojëra elektronike


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".