Kërkimi
 
Të pranishëm 4 Njoftime Faqja 1 e 1
 
Kamer Sony HVR-Z1U FullHD Profesionale e perdorur nga Profesionist ne gjendje shume te mire. Perfshihen: Kamera HVR-Z1U (Full...

2.200 Euro | 20/02/17

Kaloje tek të preferuarit
 
Karte per Montazhe Video profesionale per Montazhe Video. CANOPUS DVstorm XA Plus ( e perdorur), shoqeruar me program montazh...

190 Euro | 17/02/17

Kaloje tek të preferuarit
 
DVD Recorder profesional Sony RDR-HXD870 - DVD Recorder me 160GB HDD eshte shume pak e perdorur dhe shitet per arsye mos perd...

190 Euro | 17/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
APARAT NICON D 300, lente Nicon 50 mm, + lente Nicon 85 mm, flash, 4 bateri, bateri grip, pult control, karte memorie 2+...

1.300 Dollarë | 16/02/17

Kaloje tek të preferuarit
 
Të pranishëm 4 Njoftime Faqja 1 e 1