Kërkimi
APARAT FOTOGRAFIK Data e publikimit online:  06/01/2017


 kliko për të zmadhuar
APARAT FOTOGRAFIK NIKON D 90,12.3 Mp, me objektiv 18x105mm, DX VR ED Me grip bateri (dy bateri), karrikues, karte memorje. (ne kuti), 499 Euro I padiskutueshem.

çmimi: 499 Euro - I padiskutueshem

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0672260355

Njoftim i vendosur më:  06/01/2017
Rubrika:  Elektronikë-Foto dhe filma-Aparate fotografikë


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".