Kërkimi
Shitet Videoteke Data e publikimit online:  12/01/2017


 kliko për të zmadhuar
Shitet Videoteke mbi 4000 filma te vjeter dhe te rinj mbi 250 lojra per pc, kapak me kopertina, 1 pc, 1 duplikator per te kopjuar filmat dhe cd, 20 rafte per kopertinat, 2.500 Euro I diskutueshem.

çmimi: 2.500 Euro - I diskutueshem

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0697410955

Njoftim i vendosur më:  30/12/2016
Rubrika:  Elektronikë-Foto dhe filma-Kamera


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".