Kërkimi
 
Të pranishëm 5 Njoftime Faqja 1 e 1
   
JAM NJE ZONJE 43 VJEÇ, kerkoj te punesohem si babysitter, kam mundesi ta mbaj femijen ne shtepin time. Adresa: Tek Tregu El...

  18/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
Jam nje zonje familjare, kerkoj te punesohem per kujdesin e 1 ose 2 femijeve per ti shoqeruar ne shkolle ose kopesht. Disponoj dhe patente per ma...

  16/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
Kerkoj te punesohem si baby sitter, jam me eksperience pune, jam me dokumenta Greke, kerkoj te punesohem jashte vendit, jam 45 vjeç, jam...

  12/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
KERKOJ TE PUNESOHEM si Baby Sitter ne Zvicer, pasi kam eksperience pune 3 vjeçare ne Zviçer. Faleminderit!

  12/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
Kerkoj te punesohem ne Zvicer si baby sitter, jam me eksperience pune, mosha 50 vjeç. Jam me banim nga Tirana

  12/01/17

Kaloje tek të preferuarit
 
Të pranishëm 5 Njoftime Faqja 1 e 1