Kërkimi
 
Të pranishëm 8 Njoftime Faqja 1 e 1
   
Kerkoj te punesohem per kujdesin e nje te moshuareje, punoj dhe 24h, jam Infermiere

  19/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
JAM NJE ZONJE kerkoj te punesohem si kujdestare per te moshuar, me eksperience pune 5 vjecare, e disponueshme

  18/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
JAM KUJDESTARE PER TE MOSHUAR kerkoj te punesohem per kujdesin e nje te moshuare (femer). E disponueshme edhe gjate nates. Prefero...

  18/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
JAM NJE ZONJE Kerkoj te punesohem si kujdestare per te moshuar femer, ose si babysitter

  18/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
JAM NJE ZONJE 51 VJEÇ, kerkoj te punesohem si kujdestare brenda ose jashte vendit, per te moshuar ose femije, paga dhe orar...

  16/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
KERKOJ TE PUNESOHEM si kujdestare per te moshuar (femer), Kam eksperience pune

  14/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
Jam nje zone 43 vjece Kerkoj te kujdesem per nje cift moshuar ose per nje te moshuar femer.

  14/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
KERKOJ TE PUNESOHEM per kujdesin e nje zonje te moshuar. Faleminderit! Per me teper lutemi kontaktoni ne:

  12/01/17

Kaloje tek të preferuarit
 
Të pranishëm 8 Njoftime Faqja 1 e 1