Kërkimi
 
Të pranishëm 7 Njoftime Faqja 1 e 1
   
JAM NJE ZONJE 43 VJEC, kerkoj te punesohem si punetore shtepie ose babysitter. Jam me arsim te larte, Me eksperience pune, ...

  17/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
JAM NJE ZONJE 38 VJEÇ, kerkoje te punesohem si punetore shtepie. Te jene te huaj. Kam njohuri te gjuhes italiane. Disponibe...

  17/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
KERKOJ TE PUNESOHEM SI PUNETORE SHTEPIE kam eksperience pune, mosha 46 vjeç

  16/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
Kerkoj te punesohem Kerkoj te punesohem si amvise shtepie. Kam eksperience pune. Zoteroj shume mire gjuhen Greke dhe gju...

  15/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
Kerkoj te punesohem si baby sitter ose shoqeruese per femijet ne shkolle, ne shtepin time ose te femijes, jam e komunikueshme dhe me eksperience pune. Jam nga Jugu, Mosha 50 ...

  13/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
Kerkoje te punesohem si punetore shtepie, ne nje familje 6 dite ne jave.

  12/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
Kerkoje te punesohem si punetore shtepie, nje nje familje minimalisht 3 here ne jave dhe maximalisht 6 dite ne jave.

  12/01/17

Kaloje tek të preferuarit
 
Të pranishëm 7 Njoftime Faqja 1 e 1