Kërkimi
 
Të pranishëm 7 Njoftime Faqja 1 e 1
   
Kerkohet Baby sitter per te mbajtur 6 ore nje femije 1 vjeç e gjysem, orari 8.00-14.00 ose 7.00-13.00, Te jete pa prekupi...

  27/04/17

Kaloje tek të preferuarit
   
Kerkoj babysitter, si dhe te jete e afte per punet e shtepise, per 2 vajza ne moshen 3.5 dhe 5 vjc Adresa: Zvicer, cyr...

  26/04/17

Kaloje tek të preferuarit
   
Babysitter per ne Zvicer Kujdestare per 2 femije. Mosha e preferuar 22-35 vj. Eksperienca e meparshme me femijet. Kontakt vib...

  26/04/17

Kaloje tek të preferuarit
   
Kerkoj puntore Kerkoj pastruese shtepie ose baby sitter.

  26/04/17

Kaloje tek të preferuarit
   
Kerkoj dado per 2 femij ne Zvicer. Kushtet jane standart per me shume në viber apo në wahtsap!

  22/04/17

Kaloje tek të preferuarit
   
KERKOJ BABYSITTER per 2 femije, te jete me eksperience pune

  20/04/17

Kaloje tek të preferuarit
   
KERKOHET BABY SITTER per dy femije 6 muajsh ne Gostivar-Maqedoni. Mosha 40-50 vjeç

  20/04/17

Kaloje tek të preferuarit
 
Të pranishëm 7 Njoftime Faqja 1 e 1