Kërkimi
 
Të pranishëm 7 Njoftime Faqja 1 e 1
   
KERKOHET KUJDESTARE per nje te moshuar (femer), 24 ore. Adresa: "21 Dhjetori", prane hotelit "Mondial"

  26/04/17

Kaloje tek të preferuarit
   
KERKOJ KUJDESTARE, per nje invalid, mashkull 49 vjeç. nje person per naten dhe nje person per ditenFjetje e garantuar. ...

  25/04/17

Kaloje tek të preferuarit
   
KERKOJ kujdestare per te moshuar. Te jete deri ne moshen 45 vjec

  22/04/17

Kaloje tek të preferuarit
   
KERKOHEN 1 PUNETORE per kujdesin e nje te moshuareje ne Durres. Per turnin e nates (te jete me banim ne Durres) Adresa:...

  21/04/17

Kaloje tek të preferuarit
   
KERKOJ KUJDESTARE per nje zonje te moshuar, orari i punes 5 e gjysem 7 dite ne jave. Adresa: Rr. Ali Demi, prane shkol...

  21/04/17

Kaloje tek të preferuarit
 
KERKOJ KUJDESTARE PER TE MOSHUAR per tu kujdesur naten Preferohet me eksperience ndaj kujdesit te moshuarve

  21/04/17

Kaloje tek të preferuarit
   
Kerkohet kujdestare per nje zonje te moshuar, puna me orar te plote. Adresa: Rr. "Sulejman Delvina", pallati Moskat, pe...

  18/04/17

Kaloje tek të preferuarit
 
Të pranishëm 7 Njoftime Faqja 1 e 1