Kërkimi
 
Njoftime Premium
 
Të pranishëm 22 Njoftime Fq. 1 2 e mëvonshme Faqja e fundit Faqja 1 e 2
   
KERKOJ PUNETORE SHTEPIE per apartament, 3 here ne jave, 5 ore ne dite. 500 leke dita. Adresa: Prane Zogut te Zi

  23/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
KERKOJ PUNETORE SHTEPIE per pastrim dhe gatim, mosha 25-50 vjec, pa preokupime familjare, paga 500 franga ose 60000leke, te ...

  23/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
PUNETORE SHTEPIE Kerkoj nje punetore shtepie qe te kujdeset per nje te semure, te gatuaje dhe te pastroje. Paga e ken...

  21/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
Kerkohet punonjese shtepie, paga e kenaqshme Adresa: Kulla e Vorbsit, Laknas

  21/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
KERKOJ punetore shtepie, nje here ne jave per pastrim dhe hekurosje. Pagesa 1500 leke /dite Adresa: Tek ish...

  21/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
Kerkohet punetore shtepie per pastrim, gatim dhe hekurosje. Mosha deri ne 35 vjec. Te kete perfunduar arsimin e mesem. Paga e ...

  21/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
KERKOHET PUNONJESE per pastrim, mosha deri ne 45 vjeç, puna nga e Hena ne te Shtune. Adresa: Ish Parku Autobusave

  21/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
KERKOHET PUNETORE SHTEPIE paga e kenaqshme. Adresa: Dhermi

  21/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
Kerkohet punonjese shtepie, per pastrim, mosha 40 – 50 vjeç, te jete korrekte dhe serioze ne pune. Te jete me banim rreth zones ...

  20/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
KERKOJE PUNETORE SHTEPIE, paga 20000 leke, te mos kete angazhime familjare, ofrohet strehim. Adresa: Qender Babrru

  20/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
Kerkoj te punesoj Punetore shtepie, mosha deri 40 vjec. Adresa: Zvicer Paga 400 franga.

  18/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
KERKOHET PUNONJESE PER PASTRIM SHTEPIE, per gjithe javen, te kete eksperience pune, mosha 30-45 vjeç. Adresa: Tek shkolla "Petro Nini Luaras...

  18/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
Kërkoj punëtore shtëpie 3 dite ne jave nga 4 ore paradite, per punet e shtepise dhe gatim. Paga 8000 leke.

  17/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
KERKOJ PUNETORE SHTEPIE, 2 here ne jave, 6 ore ne dite, mosha deri ne 40 vjeç. Pagesa 700 per 7 ore. Adresa: Rruga e Kavajes

  17/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
Kerkohet punonjese shtepie, te dije te gatuaj dhe te bej edhe punet e shtepise, puna me orar te plote. Paga e kenaqshme Adresa:...

  17/03/17

Kaloje tek të preferuarit
 
Të pranishëm 22 Njoftime Fq. 1 2 e mëvonshme Faqja e fundit Faqja 1 e 2