Kërkimi
 
Të pranishëm 8 Njoftime Faqja 1 e 1
   
Kerkoj te punesohem si Shofer, disponoj Patente te Klasit D, kam eksperience te gjate pune, dokumenta te rregullta dhe per jashte v...

  28/04/17

Kaloje tek të preferuarit
   
KERKOJ TE PUNESOHEM si kujdestare per te moshuar ose per pastrim shtepie 6 ore pasdite

  27/04/17

Kaloje tek të preferuarit
   
KERKOJ te punesohem si Bahcevan/Kopeshtare Me kohe te plote Kam eksperience pune te meparshme

  26/04/17

Kaloje tek të preferuarit
   
KERKOJ TE PUNESOHEM si roje sigurie fizike. Jam 198cm dhe bej palester. Me lishence per siguri private. Kam eksperience ...

  26/04/17

Kaloje tek të preferuarit
   
Jam nje zoteri 55-vjecar nga Durresi. Kam eksperience pune 22-vjecare si shofer. Disponoj deshmi taksisti dhe patente klasi D. Jam shume i...

  21/04/17

Kaloje tek të preferuarit
   
KERKOJ TE PUNESOHEM si kujdestare per te moshuar ose si baby sitter. Jam 50 vjec me eksperience pune

  21/04/17

Kaloje tek të preferuarit
   
KERKOJ TE PUNESOHEM SI INXHINIER NDERTIMI me license ndertues teknik, ose pa license. kam eksperience pune, mosha 55 vjeç

  20/04/17

Kaloje tek të preferuarit
   
KERKOJ TE PUNESOHEM si Inxhinier ndertimi, arsimi i larte, me pervoje 20 vjecare si ne ndertesat shume kateshe ashtu dhe...

  19/04/17

Kaloje tek të preferuarit
 
Të pranishëm 8 Njoftime Faqja 1 e 1