Kërkimi
 
Njoftime Premium
 
Të pranishëm 17 Njoftime Fq. 1 2 e mëvonshme Faqja e fundit Faqja 1 e 2
   
ZGARA TRADICIONALE KORÇARE "FATOSI" Kerkon te punesoje: -Banakiere Me eksperience pune Adresa: Rr."Myslym Shyri"

  29/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
SNACKS GREEK Kerkon te punesoje -Menaxhere Te jete e afte te menaxhoje 10-12 persona Me eksperience -Banak...

  29/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
OLA FAST GRILL HOUSE KERKON Punetor Fast-Food-I Me eksperience pune. Paga e kenaqeshme Orari i telefonatave: 12.00 -...

  28/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
FAST-FOOD KAFE kerkon: -Punetor/e Fast-Food -Kamariere (femra) -Sanitare Paga e kenaqshme Adresa:Prane P...

  28/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
FAST FOOD PROFESIONISTI Kerkon te punesoje: Motorist per Sherbim Taxi me motorrin e tij Paga per 6 ore 15.000 leke + 50 l...

  28/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
OLA FAST GRILL HOUSE KERKON Punetor Fast-Food-I Me eksperience pune dhe te jete praktikuar ne mbledhjen e sufllaqeve ...

  28/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
FAST FOOD "MERAKLIU" Kerkon -Shitese Me eksperience pune Paga e kenaqshme -Punetore Me eksperience pune Adresa: Te...

  27/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
FAST FOOD PICERI "MEVLANI" KERKON -MOTORRIST ME MOTORRIN E FIRMES PAGA 25.000 LEKE TE KETE PATENTE -PUNONJES/E FAST FOODI ...

  27/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
PICERI KREPERI Kerkon te punesoje: Motorrist me motorrin e tij Adresa: Rr. "Kavajes"

  27/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
BEST BURGER FAST-FOOD, PICERI Kerkone te punesoje: -Motorrist Me ose pa motorrin e vet -Punonjese Fast-Foodi (F) Me ose pa eks...

  27/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
Kerkohet Punonjese Fast Foodi Me eksperience pune Mosha 25 – 40 vjeç Adresa: Rr. "Besa", prane National Pa...

  27/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
BAR RESTORANT PICERI "GLORIA". KERKON: -Recepsionist/e Per shperndarje picash Turni II (17.00-24.00) -Kamarier restoranti Te kete e...

  24/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
GJIRO KAMARA Kerkon te punesoje: - Vajza te reja me dhe pa eksperience pune - Specialist/e fast foodi me dhe pa...

  23/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
BAR KAFE PIADINERI KREPERI "SYRI I KALTËR" Kerkon te punesoje Banakiere (F) me pervoje pune Krepjere (F) Adresa: Rr. "Myslym Shyri", përball...

  23/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
KERKOHET Motorrist Me ose pa motorrin e tij Paga e kenaqshme Adresa: Rr. “Budi”, Qyteti Studenti, perballe...

  23/03/17

Kaloje tek të preferuarit
 
Të pranishëm 17 Njoftime Fq. 1 2 e mëvonshme Faqja e fundit Faqja 1 e 2