Kërkimi
 
Njoftime Premium
 
Të pranishëm 12 Njoftime Faqja 1 e 1
   
RESIN TECNOLOGY SHPK Kerkon te punesoje -Specialist ndertimi ( Jo punetor) per suvatime, patinime, lyerje, izolime dhe...

  30/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
Kerkohet Usta per punime Duralumini dhe Xhami Te disponoje Leje Drejtimi Me eksperience pune Adresa: Ish M...

  29/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
Pastrim Kimik Kerkon Punonjese Me eksperience pune Orari punes 08/00 – 16/00 Punonjese me ose pa eksperience p...

  29/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
KERKOHET Punetor Per repart marangozi Me eksperience pune Te jete i specializuar ne montimin e elektrosht...

  28/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
Leti Construction Kerkon te punesoje Specialit Ndertimi (ustallare) Me eksperience pune

  28/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
FIRMA E TRIKOTAZHIT ITALIANE Kerkon te punesoje: - Vajza ose gra Me ose pa eksperience pune - Kontrollore cilesie per paketim...

  27/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
OFROJME MUNDESI PUNESIMI per Kujdestare Shtepie dhe Asistence per te moshuarit. Personave te interesuar i ofrohet kurs trajn...

  24/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
SHOQERIA MEALBRA SHPK ME AKTIVITET PRODHIM KËPUCE, SANDALE DHE PANDOFLA Kerkon te punesoje: - Prestare (prerje me tranxhe) - Punetorë per linjen e montimit dhe pune dore ...

  24/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
BIG MARKET Kerkon Punonjes dhe Punonjese Mosha 18-35 vjeç Adresa: Prane Ambasades Amerikane

  23/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
Piceri Akullore Henri Kerkon te punesoje Punonjese per Prodhime Brumi Ndihmese, me ose pa experience pune Adresa: Rr. “...

  23/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
Abissnet Kerkon te punesoje 5 Punetor Nentokesor Me eksperience ne ndertimin e tubacioneve nentokesor dhe...

  14/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
Abissnet Kerkon te punesoje 4 Punetor Kabllimi Fiber dhe ADSL Me eksperience me kabllim ne kompanite e inte...

  14/03/17

Kaloje tek të preferuarit
 
Të pranishëm 12 Njoftime Faqja 1 e 1