Kërkimi
 
Njoftime Premium
 
Të pranishëm 17 Njoftime Fq. 1 2 e mëvonshme Faqja e fundit Faqja 1 e 2
   
LINJE RROBAQEPESIE Kerkon te punesoje: Punonjes/e me eksperience pune dhe fillestare Paga te kenaqshme

  30/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
Kerkohet Punonjese per menaxhimin e porosive te klienteve dhe te punoje edhe ne kase. E interesuara duhet te ...

  30/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
KOMPANIA "CENE CONSTRUCTION", Kerkon te punesoje: Specialist dhe Nd/Specialist per punime duralumini dhe plastike dhe per fasada

  30/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
Fast Food Tani 2 (Dy) Punonjes/e fast foodi Me eksperience pune per mbeshtjellje sufllaqesh Paga 28.000 leke+sigu...

  29/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
Kompani konfeksionesh, Kerkon te punesoje 1.Ndihmese mekanike(preferohet femer) 2.Punonjes magazine Te kene shkollen e l...

  29/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
KERKOHET SPECIALIST PROFESIONIST PER PATINIM LYERJE Te jete I komunikueshem dhe I rregullt ne pune

  29/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
FONDACION Kerkon te punesoje Punonjese Mosha 20-35 vjeç

  29/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
KERKOHET Punonjes/e zyre Te kete mbaruar Fakultetin Ekonomik Te kete mbaruar Masterin Te kete njohuri komp...

  29/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
NEW REAL MARKET Kerkon te punesoje: Punonjese marketi Adresa: Rr. "Jordan Misja", rruga e Burgut

  28/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
GREEN MARKET Kerkon te punesoje: - 2 Kasiere Mosh 20-35 vjeç -2 Punonjese bulmeti Me eksperience pune mbi 6 m...

  28/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
Kompania “AGS” SH.P.K kerkon te punesoje: 1. PUNTORE LAVANDERIE, e cila te kete perfunduar arsimin e mesem dhe te kete ek...

  28/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
KERKOHEN Agjent tregtar ne teren Me dhe pa eksperience pune Paga dhe kushtet e punes shume te kenaqshme Te...

  24/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
KENDI I LOJRAVE 7 XHUXHAT Kerkon te punesoje: Kamarier (M) Me eksperience pune Mosha 22-28 vjeç Pastruese Adresa: Rr. “ ...

  24/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
KERKOHET Specialist per duralimin Te njohi te gjithe sistemet e duraluminit dhe te fasadave strukturale Pag...

  23/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   

Kaloje tek të preferuarit
 
Të pranishëm 17 Njoftime Fq. 1 2 e mëvonshme Faqja e fundit Faqja 1 e 2