Kërkimi
 
Njoftime Premium
 
Të pranishëm 8 Njoftime Faqja 1 e 1
 
Kompani prodhimi veshjesh Kompani Italiane qe merret me prodhimin e veshjeve Kerkon te punesoje Prestar per rrobaqepsi Me e...

  14/01/17

Kaloje tek të preferuarit
 
Ofrojme restaurim shtepi, lokale,vila,hotele. Ne ofrojme shtrim pllaka, suvatim, punime, hidraulike ,elekt...

  13/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
MBAJTJE DOKUMENTACIONI FINANCIAR ( FISKAL OSE PRIVAT) Ofroj sherbim ne mbajtjen e dokumentacionit financiar te brendshem ose per tatimet. 1- Pergatitjen ...

  11/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
Agjensia Multiservise France Kerkone punonjes / e te profileve Parukeri, masazheri, baby-sitter, hoteleri Per ç'do inf ...

  11/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
Ofroj sherbime si: Plotesim formulare per aplikim shkolle ne vendet Gjermanisht folese (Gjermani, Austri, Zvicer), Frengjisht folese (France, Belgjik, Zvicer) si dhe plotesime formularesh per vize ne Kanada dhe SHBA...

  10/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
Pergatisim Bilance per te interesuar si Firma Private dhe Tregetare. Per me teper kontaktoni ne: Faleminderit!

  10/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
HIPPO MARKETS Kerkon punonjes ne sektorin e bulmetit e sallamit, mundesisht me eksperience, per supermarketin HIPP...

  08/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
Jam babysitter. Kam eksperience pune disa vjecare, si dhe kam punuar me pare si edukatore. Jam 43 vjece me origjine ...

 

Kaloje tek të preferuarit
 
Të pranishëm 8 Njoftime Faqja 1 e 1