Kërkimi
 
Të pranishëm 6 Njoftime Faqja 1 e 1
   
KURS INTENSIV I GJUHES ITALIANE per Call Center. Trajnim nje mujor. Mundesi punesimi te garantuar

  27/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
OFROJ KURSE MATEMATIKE per shkollat e mesme dhe 9-te vjecare me cmim te arsyeshem. Me eksperience pune, dhe qender kursi me...

  25/03/17

Kaloje tek të preferuarit
 
Ofrohet trajnim Java Tirana Center of Technology Kursi JAVA zgjat 9 jave, 6 jave OOP + 3 jave JAVA EE 8. Zhvillohet pas...

  23/03/17

Kaloje tek të preferuarit
 
OFROJME KURSE PER BARIST (COFFE EKSPERT & LATE ART) DHE BAR-TENDER (COCTEIL). - STAF PROFESIONISTESH TE SPECIALIZUAR DHE TE ÇERTIFIKUAR TE INTERESUARIT DO TE PAJISEN ME ÇERTIFIKATEN PERKATESE E CILA JU JEP MUNDESI KONKRETE PER PUNESIM N...

  13/03/17

Kaloje tek të preferuarit
 
OFROJME KURSE PER BARIST (COFFE EKSPERT & LATE ART) DHE BAR-TENDER (COCTEIL). - STAF PROFESIONISTESH TE SPECIALIZUAR DHE TE ÇERTIFIKUAR TE INTERESUARIT DO TE PAJISEN ME ÇERTIFIKATEN PERKATESE E CILA JU JEP MUNDESI KONKRETE PER PUNESIM N...

  06/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
KURSE PER LENDET E FAKULTETIT EKONOMIK TE UNIVERSITEIT TE TIRANES, per lendet: Matematike, Kontabilitet, Menaxhim operacionesh, Statistike informatike, etj. Te finance...

  20/08/16

Kaloje tek të preferuarit
 
Të pranishëm 6 Njoftime Faqja 1 e 1