Kërkimi
 
Njoftime Premium
 
Të pranishëm 47 Njoftime Fq. 1 2 3 4 e mëvonshme Faqja e fundit Faqja 1 e 4
   
KLINIKA DENTARE "PANORAMEX DUKA" Kerkon te punesoje: - Punonjes / e per grafi dentare Avantazh perben eksperienca e meparshme e p...

  16/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
MUNDESI PUNESIMI PART DHE FULL TIME !!! Kerkohen Konsulentë/e Marketing-u me ose pa eksperience. Te jene ambicioz p...

  16/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
KOMPANIA ARKO 2001 ME EKSPERIENCE PREJ 25 VJETESH NE FUSHEN E SHITJEVE TE PRODUKTEVE HIGJENIKE DHE ME EKSKLUZIVITETIN E MARKAVE TE NJOHURA sapuni duru, sapuni fax,produktet Arko,Detergjentet Peros etj. shpall vende vakante ne pozicionet e ...

  16/01/17

Kaloje tek të preferuarit
 
BLUE FILTERS ALBANIA Kerkon te punesoje Asistente zyre Mosha mbi 23 vjeç Te kete 1-2 vite eksperience ne pune te ngjas...

  16/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   

Kaloje tek të preferuarit
   

Kaloje tek të preferuarit
   
Kompani prodhimi veshjesh, italiane -Kerkon: -Pergjegjese Linje me eksperience pune.

  16/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
KOMPANIA PIRRACI-U6, KONSTRUKSIONE METALIKE Kerkon te punesoje: - Sekretare Te kete perfunduar Arsimin e Larte Te zoteroje gjuhen Angleze ne ...

  16/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
KOMPANI QE OPERON NE FUSHEN E PERPUNIMIT TE LETRES DHE KARTONIT NE JUG TE SHQIPERISE Kerkon te punesoje Menaxher per Shqiperine e mesme , ne Tirane kryesisht Te kete eksperience pune ...

  16/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
Kompani Reklamash Kerkon Ekonomiste Me eksperience pune Te njohi mire Financen 5 Puna Part Time ose me kohe te plo...

  16/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
KOMPANIA INTERNACIONALE PRV -Kerkon te punesoje -Agjent/e terreni -Per te gjitha qytetet -Mosha 20-35 vjeç -Me ose pa eksper...

  16/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   

Kaloje tek të preferuarit
 
AGJENSIA GREY KËRKON: MODERATORE DHE SUPERVIZORE, PËR REALIZIMIN E PROGRAMIT EDUKUES SHKOLLOR, PROJEKT MBI HIGJENËN VETJAKE DHE SHËNDETIN. Kushtet: MODERATORET: - Lektoret nga Tirana, Durrësi, Gjirokastra, Korça, Shkodra, Kavaja, Kruja,...

  16/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
KOMPANIA MAT-EDIL SHPK -Kerkon te punesoje -Inxhinier Ndertimi -Preferohen me eksperience pune min. 3-5 vjet mbi betonet...

  16/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
KOMPANIA ARTEG Kerkon te punesoje: -Kontabilist/e Te njohe dhe te perdore nje prej programeve financiare shqiptar...

  14/01/17

Kaloje tek të preferuarit
 
Të pranishëm 47 Njoftime Fq. 1 2 3 4 e mëvonshme Faqja e fundit Faqja 1 e 4