Kërkimi
 
Të pranishëm 2 Njoftime Faqja 1 e 1
 
KORCE, Zona industriale, ish fabrika e perpunimit te molles, godine 1200 m² dhe truall 908 m², shitet, 199,...

199 Euro | 18/04/17

Kaloje tek të preferuarit
 
KORCE, Ish uzina mekanike, në hyrje të Korçës, shitet ose jepet me qera magazine 2 kateshe me sip 1100 m², ...

33.000 Lekë | 17/04/17

Kaloje tek të preferuarit
 
Të pranishëm 2 Njoftime Faqja 1 e 1