Kërkimi
 
Të pranishëm 5 Njoftime Faqja 1 e 1
   
Nikel, Fushe Kruje, shitet vile moderne 2 katshe+garazh+2000m² vreshta, rrethuar me mure. Ndertim bashkekoh...

13.000.000 Lekë | 26/04/17

Kaloje tek të preferuarit
   
1,8km rruga Nacionale 1km nga qendra Nikles, shitet Vile moderne 2 kateshe+ garazh+ 2000m² vreshta, rrethuar me mure. Nder...

95.000 Euro | 25/04/17

Kaloje tek të preferuarit
   
Larushk 800 metra nga rruga kryesore tiran fushkrui shes truall i perber me bar kafe dyqan dhe parukeri te l...

60.000 Euro | 23/04/17

Kaloje tek të preferuarit
 
1,8km rruga Nacionale 1km nga qendra Nikles, shitet Vile moderne 2 kateshe+ garazh+ 2000m² vreshta, rrethuar me mure. Nder...

95.000 Euro | 20/04/17

Kaloje tek të preferuarit
   
1,8km rruga Nacionale 1km nga qendra Nikles, shitet Vile moderne 2 kateshe+ garazh+ 2000m² vreshta, rrethuar me mure. Nder...

95.000 Euro | 19/04/17

Kaloje tek të preferuarit
 
Të pranishëm 5 Njoftime Faqja 1 e 1