Kërkimi
 
Të pranishëm 2 Njoftime Faqja 1 e 1
   
Kerkoj te marre me qera ambient zyrash, mbi 300m², ne zonen e qendres.

  20/02/17

Kaloje tek të preferuarit
 
Rruga elbasanit pas shkolles se baletit, perballe ures se tabakeve, jepet me qera, e mobiliar, 3 ambjente pune dhe n...

450 Euro | 16/02/17

Kaloje tek të preferuarit
 
Të pranishëm 2 Njoftime Faqja 1 e 1

https://www.youtube.com/watch?v=uSaU-xtlW0s