Kërkimi
 
Njoftime Premium
 
Të pranishëm 118 Njoftime Fq. 1 2 3 4 5 6 7 8 e mëvonshme Faqja e fundit Faqja 1 e 8
   
RRUGA NACIONALE TR-FUSH KRUJE ne Tapize, shitet toke, 1 ha me dokumentacion te rregullt, 30 Euro m2

30 Euro | 23/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
KASHAR, KM 7, 500m larg autostrades, shitet toke 1.000 dhe 3700m². 1.5 milion leke dhe, 140000 Euro

140.000 Euro | 23/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
KASHAR, KM 7, 500M LARG AUTOSTRADES, shitet toke 1.000m², çmimi 1.5 milion leke dhe toke me sip. 3.700m², shitet pa dokumenta 25.000 Euro...

  23/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
GJIRI I LALZIT shitet toke, 1000m2, me dokumenta te rregullta, 70 Euro m2

70 Euro | 23/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
LANA BREGAS, prane News 24, shitet toke, 3000m2, me çertifikate pronesie, 30 Euro m2

30 Euro | 23/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
RR. "KORCE VOSKOPOJE", KM 6 , shitet toke, 5000m2, me dokumenta te rregullta, brenda kesaj sip. ka nje objekt 10...

30 Euro | 23/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
KASHAR, afer nenstacionit ossh, prane City-Park, toke 4000m², me dokumenta te rregullta ose kembehet me dyqa...

30 Euro | 23/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
GJIRI I LALEZIT, pas bllokut te pishave, shitet toke, 2000m2, me çertifikat pronesie, 100 Euro m2
100 Euro | 23/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
POGRADEC, tek unaza, rruga e Mokres, shitet toke, 3000m2, me dokumente te rregullta, 14000 Lek m
14.000 Lek | 23/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
POGRADEC, tek unaza, rruga e Mokres, shitet toke, 3000m2, me dokumente te rregullta, 14000 Lek m
14.000 Lek | 23/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
PASKUQAN, shitet toke truall 3.400m², e ndare ne 2 çertifikata pronesie 2.200m² dhe 1.200m². Çmimi, 90 Euro m<...

90 Euro | 23/02/17

Kaloje tek të preferuarit
 
Marikaj toke truall 4000 m², e rrethuar me avlli, mund te ndahet edhe me pjese, shitet, 55,00 Euro/m2
55 Euro | 23/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
RRASHBULL, këmbej toke, 1000m2, me dokumenta te rregullta, me apartament ne Plazh, Durres, ose ne Ti...

  23/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
SARANDE, buze detit ne Berdenesh, shitet toke, 545m2, dokumenta te rregullta, me hipoteke, 166000 ...

166.000 Euro | 22/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
Sarand, shitet toke bujqesore.

  22/02/17

Kaloje tek të preferuarit
 
Të pranishëm 118 Njoftime Fq. 1 2 3 4 5 6 7 8 e mëvonshme Faqja e fundit Faqja 1 e 8

https://www.youtube.com/watch?v=uSaU-xtlW0s