Kërkimi
 
Të pranishëm 4 Njoftime Faqja 1 e 1
   
Durres Lgj nr 5,rr M Ulqinaku prane parkut sportiv, jepet me qera shtepi private, kati I, 90m2, ...

25.000 Lekë | 30/04/17

Kaloje tek të preferuarit
   
L.7, Rr. Hajdar Demiri Pas Shk. Eftali Koci. , jepet me qera apartament, kati I, pa ashensor, 120m2, kuzhinë bos...

25.000 Lekë | 25/04/17

Kaloje tek të preferuarit
   
Durres, afer stadiumit, jepet me qera apartament, kati II, 80m2, i mobiluar me mobilje komode dhe...

20.000 Lekë | 23/04/17

Kaloje tek të preferuarit
   
Durres Pran Blustarit, pallat ekzistues, jepet me qera apartament, kati III, pa ashensor, 100m2,...

25.000 Lekë | 23/04/17

Kaloje tek të preferuarit
 
Të pranishëm 4 Njoftime Faqja 1 e 1