Kërkimi
 
Të pranishëm 6 Njoftime Faqja 1 e 1
   
POGRADEC prane hotel Kalaja, shitet 1+1, 66m2, aneks, verand, kati I, me hipotek, 28000 Euro

28.000 Euro | 24/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
POGRADEC, ne krah te hotel Perla Pogradec, shitet 1+1, 65m2, kati I + ballkon, 22000 Euro m2
22.000 Euro | 24/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
POGRADEC, Me pamje liqenin, shitet apartament, kati VI, me ashensor, 73m2, 1 dhomë, dhomë ngrënie-n...

300 Euro | 21/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
POGRADEC prane lulishtes dhe Liqenit Pogradec , shitet 1+1, 65m2, kati ll banim, dokumenta te rreg...

22.000 Euro | 21/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
POGRADEC PERBALLE HOTEL 1 MAJIT tek Hotel Kalaja , shitet 1+1, 65m2, kati II banim, me dokumenta, 23000 Lek

23.000 Lek | 21/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
POGRADEC te Euro Korca, shitet 1+1, 57m2, kati Vll, ashensor, pa Hipoteke, 20000 Euro

20.000 Euro | 20/03/17

Kaloje tek të preferuarit
 
Të pranishëm 6 Njoftime Faqja 1 e 1