Kërkimi
 
Njoftime Premium
 
Të pranishëm 58 Njoftime Fq. 1 2 3 4 e mëvonshme Faqja e fundit Faqja 1 e 4
   
BAR KAFE "FLAVIO " Kerkon te punesoje: -Kamarier (M) -Pastruese -Punonjese per kend lojrash -Banakiere (F) Te inte...

  16/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
BAR-RESTORANT-HOTEL "TAFAJ" Kerkon Kamarier (M) Me eksperience pune Te komunikoje Anglisht, Italisht Mosha deri 45 vjeç Pun...

  16/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
BAR KAFE "GERTI" Kerkone punesoje Kamariere (F) Banakiere (F) Me eksperience pune Puna me dy turne Adresa: Zogu ...

  16/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
LYON CAFE KERKON TE PUNESOJE - Kamarier me eksperience pune. Paga e kenaqeshme. Adresa: Lulishtja tek Komuna e Parisit

  16/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
Kerkohet Kamarier Banakiere (F) Me eksperience pune Paga e kenaqshme Adresa: Rr. “Jordan Misja”

  16/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
HOTEL & RESTORANT LA BOHEME Kerkon te punesoje Kamarier -Nd/Kuzhinier Kandidatet e interesuar duhet te kene njohuri te mira t...

  16/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
VILA KION Kerkon te punesoje KAMARIER/BANAKIER TI BEJ TE DYJA POZICIONET Puna turni II Me eksperience pune ...

  16/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
KOMPANIA SOPHIE CAFFE NJE RRJETE LOKALESH BAR-KAFE Kerkon te puneosje -SANITARE -LANXIERE (PJATALARESE) -Mosha mbi 30 vjec Me orar te plote dhe te...

  16/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
KERKOHEN KAMARIER/E BALERINA OFROHEN KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE DHE PAGE SHUME TE KENAQSHME Adresa: Ura Ins...

  16/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
BAR KAFE ILEGAL Kerkon Kamarier/e Mosha 19 - 25 vjeç Ambient shume i kendshem Klientele e rregullt dhe e qete A...

  16/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
NEW W HOTEL Kerkon te punesoje Kamariere (F) Recepsioniste (F) Te dije gjuhen angleze Te kete aftesi kompjut...

  16/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
BAR KAFE Kerkon te punesoje: Kamariere (F) Mosha deri ne 30 vjeç Adresa: Rr. "Elbasanit", perballe me "7 ...

  16/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
KERKOHET: - Banakiere (F) Me eksperience pune Mosha 22 deri ne 35 vjeç

  16/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
TWIST BAR Kerkon te punesoje: Banakier/e Paga e kenaqshme Me eksperience pune Adersa: Stacioni i fundit i ...

  16/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
BAR THE LOFT Kerkon te punesoje: -Kamariere (F) -Paga e kenaqshme -Mosha 18-35 vjeç -Banakiere (F) -Paga e k...

  16/01/17

Kaloje tek të preferuarit
 
Të pranishëm 58 Njoftime Fq. 1 2 3 4 e mëvonshme Faqja e fundit Faqja 1 e 4