Kërkimi
 
Njoftime Premium
 
Të pranishëm 7 Njoftime Faqja 1 e 1
   
BAR KAFE GJELLETORE Kerkon te punesoje -Kamarier Me eksprience pune Orari 05.30-15.30 Paga 20000leke+sigurime+100 l...

  21/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
VILA KORCA Kerkon te punesoje - ZGARIST Mosha 20-35 vjeç Me eksperience pune Adresa: Rruga e Kavajes, tek...

  21/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
BAR KAFE EUROLLOTO Kerkon te punesoje Nd/Banakiere / Pastruese (ti bej te dyja pozicionet) Me eksperience pune Adre...

  21/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
BAR GLOW I RI Kerkon Banakier Nd/Banakier Kamarier Pastruese Adresa: Kryqezimi i Vasil Shantos

  20/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
HOTEL "SOLEO" Kerkon -Pastruese Adresa: Rr. "Konferenca e Pezes", perballe Birra Tirana

  20/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
HOTEL MONARC Kerkon te punesoje: Recepsionist Ofrohet page e kenaqshme dhe kushte pune te mira Te interesuarit...

  17/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
City Bar Kerkon te punesoje: Pastruese Mosha deri ne 55 vjeç Pagesa 26.000 leke+siguracion Puna turni I ...

  17/02/17

Kaloje tek të preferuarit
 
Të pranishëm 7 Njoftime Faqja 1 e 1