Kërkimi
 
Njoftime Premium
 
Të pranishëm 10 Njoftime Faqja 1 e 1
   
KERKOHEN: - Agjente terreni (F) Puna me kohe te plote Mosha mbi 20 vjec Kushte te mira pune Te interesua...

  20/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
ARSTL GROUP -KERKON TE PUNESOJE -AGJENT SHITJESH -Te disponoje patente te klasit B -Me eksperience pune

  20/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
VLADI-SIEL FIRME QE TREGTON CAFFE EXPRES (CREM CAFFE) KERKON -AGJENT SHITJE (per hapje klientele te re) -MEKANIK EXPRESSI (per ofiçine dhe terren) Te...

  20/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
AGJENCI TURISTIKE Kerkon: Agjente me ose pa eksperience pune. Adresa:Prane Stadiumit Dinamo

  19/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
ATI REAL ESTATE Kerkon Agjent/e per terren per zyre imobiliare Mosha 18-40vjec Paga e kenaqshme Kushte te mira pun...

  17/01/17

Kaloje tek të preferuarit
 

Kaloje tek të preferuarit
   
KOMPANIA ARKO 2001 ME EKSPERIENCE PREJ 25 VJETESH NE FUSHEN E SHITJEVE TE PRODUKTEVE HIGJENIKE DHE ME EKSKLUZIVITETIN E MARKAVE TE NJOHURA sapuni duru, sapuni fax,produktet Arko,Detergjentet Peros etj. shpall vende vakante ne pozicionet e ...

  16/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
KOMPANIA INTERNACIONALE PRV -Kerkon te punesoje -Agjent/e terreni -Per te gjitha qytetet -Mosha 20-35 vjeç -Me ose pa eksper...

  16/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
KOMPANIA ZVICERIANE LIBREX Kerkon te punesoje -Agjent Shitjesh ne terren -Me dhe pa eksperience pune -Puna full time ose p...

  14/01/17

Kaloje tek të preferuarit
 
KOMPANIA EG.SH.P.K ALBANIA, KERKON TE ZGJEROJE STAFIN ME FILIALIN E RI NE TIRANE Ofrohen variante pune si: -Agjent shitjesh ne terren Fitime te pakufizuara, bonuse shtese me stand...

  13/01/17

Kaloje tek të preferuarit
 
Të pranishëm 10 Njoftime Faqja 1 e 1