Kërkimi
 
Njoftime Premium
 
Të pranishëm 12 Njoftime Faqja 1 e 1
   
ALBEL.SA PRODHIM QEPJE -INDUSTRIALE -Kerkon te punesoje -Punonjese Femra/Meshkuj -Me ose Pa eksperience, -Mosha 20-40 vjec -Transpor...

  24/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
SALLON BUKURIE EKZKLUZIV Kerkon te punesoje -Punonjese per parukeri Me ose pa eksperience pune Paga e kenaqshme Rr. My...

  24/02/17

Kaloje tek të preferuarit
 
“LESNA” SHPK Kerkon -Specialist Montimi me kriteret e meposhtme ; - Arsimi I mesem , - Minimumi 5 vjet exper...

  24/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
KERKOHET Punetore marketi Me eksperience pune Adresa: Pallati me shigjeta

  23/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
HOUSE CLIMA -Kerkon -Hidraulike 2 teknik kondicioneri -Llamarinist -Me eksperience pune -Te jene te pajisur...

  22/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
KOMPANI CHAT -LINE -Kerkon te punesoje -Vajza -Mosha mbi 18 vjec -Te jene te pajisura me mjet identifikimi -Mundesi...

  22/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
AKULLORE BYREKTORE Kerkon te punesoje: 4 Shitese Specialiste dhe Ndihmese byreku Adresa: Rr. Myslym Shyri, perballe ...

  21/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
KOMPANIA BBD SHPK DISTRIBUTOR EKSLUZIVE I MARKES FRANCK KAFE -Kerkon te punesoje -Nje Person te kualifikuar per servisin e produkteve te akullit

  21/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
CHAT LINE -Kerkon -Vajza mbi 18 vjec -Me ose pa eksperience pune -Ofrohen kushte pune shume te mira -Munde...

  20/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
KERKOHET -LAVAZHIER -Me eksperience pune -Puna e ngritur -Adresa: Laprake

  18/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
INFOVEST SHPK -Kerkon te puensoje -Operatorë për shitje telefonike 6 orë -Te kete njohuri shumë te mirë në gjuhë...

  07/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
ITAL COSTRUZIONI KERKON TE PUNESOJE -Montator konstruksionesh metalike -Te jete njohes i mire i dizenjove. -Njohur...

  13/01/17

Kaloje tek të preferuarit
 
Të pranishëm 12 Njoftime Faqja 1 e 1