Kërkimi
 
Të pranishëm 2 Njoftime Faqja 1 e 1
   
YOUR FACE AGENCY KERKON TE PUNESOJE GRAFIK DIZAJNER KAMERAMAN MONTAZHIER Adresa: Ish Parku i Autobusave, prane qe...

  24/02/17

Kaloje tek të preferuarit
 
SBS SHPK Kerkon te punesoje Web Designer Detyrat: - Pergjegjes per dizajnim, programin dhe modifikim te web faqeve, sipas specifikave te klientit Kualifikimet: - Duhet te kete njohuri te mira ne HTML, CSS, PHP, WORD PRESS - Kerkohet komunikim I vazhdueshem p...

  21/02/17

Kaloje tek të preferuarit
 
Të pranishëm 2 Njoftime Faqja 1 e 1