Kërkimi
 
Njoftime Premium
 
Të pranishëm 3 Njoftime Faqja 1 e 1
   
BRITANIKU FITNESS Kerkon te punesoje Instruktor/e Me eksperience pune Orari i punes 12/00 – 20/00 Paga dhe kushtet...

  24/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
BARRE STUDIO PALESTER Kerkon -Instruktor per yoga, pilates dhe aerobi -2 Masazhiere ose Fizioterapiste per trupin dhe f...

  24/02/17

Kaloje tek të preferuarit
 
"TOP GYN SPORT" FITNESS CENTER Kerkon INSTRUKTOR PALESTRE Detyrat/Pergjegjesite: -Te kete eksperience pune -Te mbikeqyre klien...

  24/02/17

Kaloje tek të preferuarit
 
Të pranishëm 3 Njoftime Faqja 1 e 1