Kërkimi
 
Të pranishëm 9 Njoftime Faqja 1 e 1
   
KERKOHET Menaxhere ose Menaxhere-Ekonomiste per biznese te vogla Te jete I afte per ngritjen e biznesit Te ...

  17/01/17

Kaloje tek të preferuarit
 

Kaloje tek të preferuarit
   
KOMPANI QE OPERON NE FUSHEN E PERPUNIMIT TE LETRES DHE KARTONIT NE JUG TE SHQIPERISE Kerkon te punesoje Menaxher per Shqiperine e mesme , ne Tirane kryesisht Te kete eksperience pune ...

  16/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
ALBANIA TRADE KERKON TE PUNESOJE -Agjent shitjesh ne terren -Me eksperience pune ne terren -Mosha 25-40 vjec ...

  14/01/17

Kaloje tek të preferuarit
 
KOMPANI GJERMANE"VIVENSO" KERKON MENAXHERE MARKETINGU ME EKSPERIENCE PUNE MOSHA 25 – 35 VJEÇ Kriteret: - Te jete e shkathet dhe te dije te punoje ne grup - Te meret me menaxhimin e kompanise,...

  13/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
Kompania Fruta te thata Palma Kerkon te punesoje: Menaxher shitjesh ne terren. Te interesuarit duhen te jene me eksperience pune ...

  13/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
KOMPLEKSI GOLDEN RING KERKON TE PUNESOJE: -Menaxher/e per hoteleri dhe salle eventesh Te interesuarit te paraqiten ne Sa...

  12/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
ITA UNION Kerkon Menaxher Agjent Shitje Asistente ekonomiste Per shitje ne rrethin e Tiranes dhe ne rrethe te ...

  11/01/17

Kaloje tek të preferuarit
 
FACILE.IT RICERCA SALES ACCOUNT SETTORE ASSICURATIVO PER LA SEDE DI TIRANA Facile.it, con oltre 45 milioni di fatturato, è il sito leader in Italia nel confronto di assicurazi...

  04/01/17

Kaloje tek të preferuarit
 
Të pranishëm 9 Njoftime Faqja 1 e 1