Kërkimi
 
Njoftime Premium
 
Të pranishëm 8 Njoftime Faqja 1 e 1
   
MOBILERI BALLA Kerkon te punesoje: - MOBILIER PROFESIONIST Te njohe shume mire procesin e prodhimit dhe montimit...

  29/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
EUROPA ALUMINIUM SISTEM Kerkon te punesoje: -Specialist per prodhim dhe montim dyer/dritaresh -Ndihmes Specialist Te inte...

  28/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
SERVIS MAKINASH Kerkon te punesoje: - Usta per lyerjen e maikinave Te kete punuar me pare dhe ti njohe proçeset e...

  28/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
MOBILERI MX Kerkon te punesoje Specialist per Prodhim Mobiljesh Me eksperience pune Adresa: Rr. “5 Maji"

  28/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
MOBILERI -Kerkon te punesoje -Bojaxhi -Tapicier kolltuqesh Adresa: Vaqarr

  24/03/17

Kaloje tek të preferuarit
 
ELITE DESIGN MOBILERI Kerkon te punesoje: 1. Bojaxhi per lyerjen e mobiljeve Me eksperience pune 2. Prodhues dhe Montu...

  24/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
MOBILERI BALLA Kerkon te punesoje: -Mobilier profesionist Per punimin e mobiljeve Kuzhina dhe dhoma gjumi me MDF ...

  23/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
KERKOHET -Specialist ne prodhim mobiljesh Te kete eksperience pune ne leximin dhe zberthimin e projekteve, n...

  23/03/17

Kaloje tek të preferuarit
 
Të pranishëm 8 Njoftime Faqja 1 e 1