Kërkimi
 
Njoftime Premium
 
Të pranishëm 25 Njoftime Fq. 1 2 e mëvonshme Faqja e fundit Faqja 1 e 2
   
Kerkohen Operator dhe Supervizor per sondazhe ne gjuhen italiane Puna part time dhe full time Paga 300 leke...

  20/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
SHOPPING TV KERKON - Operatore. Per telefonata ne gjuhen shqipe Paga 20.000 leke Adresa: Perballe Qendres "Kristal",...

  20/01/17

Kaloje tek të preferuarit
 
ASA SERVICE GROUP, SOCIETA' DI SERVIZI ITALIANA CON SEDE A TIRANA Cerca: -Operatori/Trici per Telemarceting Out Bound, No Vendita, No Call-Center Part Time e/o Full...

  20/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
BASTE LIVE Kerkon te punesoje Operator per lloto Mosha mbi 21 vjec Adresa: Misto Mame, pallatet Cabej

  19/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
Chatline, Kerkon te punesoje operatore (F) per chat. Vajzat te jene mbi 18 vjec dhe te flasin anglisht. Pranoh...

  19/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
CHATLINE Kerkon: Operatore chati (F) Mosha mbi 18 vjec Te kene dokumente Te kene njohuri te gjuhes anglez...

  18/01/17

Kaloje tek të preferuarit
 
COSMETICI CALL CENTER IN CERCA DI BRILLANTI CONSULENTI TELEFONICI OUTBOUND , VENDITA PRODOTTI COSMETICI La campagna si centra sui prodotti cosmetici e fitoterapici. Il nostro candidato deve avere questo ...

  17/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
Info Vest, Kërkon Operatorë për shitje telefonike 6 orë, Te kete njohuri shumë te mirë në gjuhës greke -M...

  17/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
KERKOHET KAMARIERE (F), ME EKSPERIENCE PUNE, MOSHA DERI NE 35 VJEC, PAGA 20.000LEKE+SIGURACION kushte shume te mira pune, bakshishe. Adresa: Rruga e Kavajes, perballe me rrugen e ambasadave

  16/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
CHAT LINE Kerkon te punesoje Operatore (F) Te dine Anglisht Mosha mbi 18 vjeç Ofrojme kushte pune komode

  16/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
KERKOHET Agjent/e me eksperience pune te gjate per agjensi udhetimi Te dijne programin amadeus Te jene te k...

  16/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
EMG cerca Consulenti: EMG societa leader di servizi professionali inbound, ricerca 3 nuove figure consulenziali a Tirana. ...

  16/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
EXCELLENCE STUDIOS NOI VI DIAMO L’ORA LAVORATIVA. LO STIPENDIO LO SEGLI TU!!! Ora lavorativa da 300 - 400 lek + bonus fino a 4000 lek/contratto. Per la nuova sede, Excellence St...

  16/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
Who is the next?, Who's next is hiring outbound salesman in English with experience in the field of telemarketing: Jo...

  12/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
SHOP TV Kerkon: 10 Operatore (F) Call Center ne gjuhen Shqipe Paga e kenaqshme+bonuse ditore ne baze te s...

  11/01/17

Kaloje tek të preferuarit
 
Të pranishëm 25 Njoftime Fq. 1 2 e mëvonshme Faqja e fundit Faqja 1 e 2